Petit Dîner

Lunch van 12 tot 16 uur / Diner van 17.30 tot 21 uur
  • BLUEBERRY PANCAKES * (v)
    8
    * tot 16 uur
  • PAIN PERDU * (v)
    8
    wentelteefjes, rood fruit, geslagen room
    * tot 16 uur
  • ŒUF BÉNÉDICTE*
    9
    brioche, 2 gepocheerde eitjes, béarnaisesaus, keuze uit beenham, zalm of avocado (v)
    * tot 16 uur
  • CROQUE MADAME*
    8
    brioche, bechamelsaus, ham kaas, gepocheerd ei
    * tot 16 uur
  • Ratatouille (v)
    8
    groentenstoofpotje met een net gestold eitje uit de oven
  • TARTE FLAMBÉE CHAMPIGNONS (v)
    8
    crème fraîche, uien, champignons en gruyère kaas
  • SALADE DE CHÈVRE CHAUD (v)
    9
    lauwarme geitenkaas, frambozen, walnoten, honing en dressing
  • CAMEMBERT (v)
    8
    camembert uit de oven geflambeerd met calvados en garnituren
  • Oesters
    9
    3 stuks fine de claire klassieke wijze
  • Coquilles
    10
    3 stuks gegrild met calvados appeltjes
  • Ceviche
    10
    fijngesneden rauwe noordzeevis, avocado en sinaasappel
  • CRABE ROYAL
    10
    king crab in dragon/curry mayonnaise en knapperige ijsbergsla
  • Salade niÇoise
    10
    verse gegrilde tonijn, haricots verts, ei, olijven rode ui
  • Escargots de Bourgogne
    8
    half dozijn slakken in kruidenboter met kaas gegratineerd
  • Steak tartare
    10
    fijngehakte rauwe biefstuk traditioneel met een kwartelei
  • Tarte flambée ALSACIENNE
    8
    crème fraîche, uien, spekjes en gruyère kaas
  • STEAK BÉARNAISE
    9
    biefstuk van de haas (100gr) met béarnaisesaus
  • Foie gras
    10
    terrine van eendenlever, ingelegde uien en vijgencompote
  • Confit de canard
    10
    gekonfijte eendenbout met sinaasappelsaus
  • Petit burgers
    9
    2 burgertjes met roquefort en ingelegde uien
  • Coq au vin
    8
    kippenkluifjes in rode wijnsaus
  • BIJGERECHTEN
    3/4
    aardappel gratin / salad verte

Dessert

  • TARTE TATIN
    5
  • CRÈME BRÛLÉE
    5
  • PROFITEROLES
    5
  • MOELLEUX AU CHOCOLAT
    5
  • FROMAGES
    10