Menukaart
Home
Galerie
Réservez
Menu
Home
Galerie
Réservez
Menu
Petit Dîner
Lunch van 12 tot 16 uur / Diner van 17.30 tot 21 uur
BLUEBERRY PANCAKES ** (V)
9
3 pancakes, bosbessen, stroop
* tot 16 uur
PAIN PERDU ** (V)
9
wentelteefjes, rood fruit, geslagen room
** tot 16 uur
ŒUF BÉNÉDICTE **
10
brioche, 2 gepocheerde eitjes, béarnaisesaus keuze uit avocado (v), zalm of beenham
** tot 16 uur
TARTE FLAMBÉE VÉGÉTARIENNE (V)
9
crème fraiche, rode uien, geitenkaas, kastanjechampignons, ruccola
CHÈVRE CHAUD (V)
9
salade lauwwarme geitenkaas, frambozendressing, walnoten, zongedroogde tomaten, appel, honing
CAMEMBERT AU CALVADOS (V)
10
camembert uit de oven geflambeerd met calvados en garnituren
OESTERS
9
3 fine de claire met vinaigrette
CRABE ROYAL
10
king crab in dragon-curry mayonaise en knapperige ijsbergsla
NIÇOISE
10
vers gegrilde tonijn, sla, haricots verts, ei, zongedroogde tomaaten olijven, rode ui, wasabi dressing
ESCARGOTS DE BOURGOGNE
9
half dozijn slakken in de kruidenboter met gruyère kaas gegratineerd
STEAK TARTARE
10
fijngehakte rauwe biefstuk traditioneel met een kwartelei
TARTE FLAMBÉE ALSACIENNE
9
crème fraiche, uien, spekjes, gruyère kaas, ruccola
STEAK BÉARNAISE
10
biefstuk van de haas met béarnaisesaus
CONFIT DE CANARD
10
gekonfijte eendenbout met rode portsaus
PETIT BURGERS
10
2 runderburgertjes met ingelegde ui en roquefort
TARTARE DE THON
10
frisse tonijntartaar met een spicy twist
QUICHE AUX LÉGUMES (V)
9
groentenquiche, groene asperges, pompoen, kastanjechampignons
BIJGERECHTEN
3/4
aardappel gratin / salad verte
CÔTELETTES D’AGNEAU
10
lamskoteletten in gekarameliseerde knoflookjus
VOL-AU-VENT (V)
9
2 pasteitjes gevuld met groentenragoût
FILET DE CARRELET
10
gebakken scholfilet, zeekraal, beurre blanc
Dessert
TARTE TATIN
6
CRÈME BRÛLÉE
6
FROMAGES
10
MOELLEUX AU CHOCOLAT
6
CHEESECAKE CITRON
6